dissabte, 3 de març del 2018

PLUTÓ

Titol: Plutó                                                                                              
Autora: R. J. Palacio
Treducció:
Editorial: La campana
Num. de pàgines:

Argument: Plutó és un amic de l'Augie. Són amics des de ben pe- tits. Plutó fa la seva valoració sobre el problema que tenen l'Au- gie, en Jack Will i en Julian. Aquells dies que en Julian i en Jack s'enviaven cartes per les taquilles de l'escola fins al dia que en Julian va rebre un cop de puny a la cara. El van expulsar.
A mi unes de les parts d'aquest llibre que m'ha agradat més va ser quan Augie, en Jack i un amic de l'Augie quedan i Plutó explica que cada vegada que passa una persona miren a l'Augie per la deformació facial, també al seu amic per la mateixa raó i es miraraven en Jack de dalt a baix per veure quina deformació tenia.
Ell es trobava molest per aquest situació exapcional però no ne'n feia caval cosa que trobo molt pusitiva per no disgustar els altres dos.

Opinió: Aquest llibre és el tercer de Wonder. Tots els que he llegit m'han emocionat tan que si n'hagués de llegir cinc-quanta més no hem rendiria perquè la veritat és que són brutals.
Tan per el sentit de tristesa que tenen a quests llibres com la veritat perquè hi ha gent que peteix aquests problemes greus.

Jo recomano tota la col·lecció a tot el public de totes les edats fins i tot els avis. La meva àvia els està llegint i segur que si li pregunteu si us els recomana, segur de ben segur, que us dirà que els hi han agredat molt!!!

Valoració: un set sobre cinc. Ja ser que no es pot però m'ha agradat molt!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada